Доставки и условия за връщане

Доставка на териротията на България
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | Всички поръчки на стойност над 100 лв. са ще бъдат доставени с безплатна доставка | 3-5 работни дни | Тази оферта не е валидна през периодите на разпродажба * Поръчките трябва да бъдат направени до 12:00, за да напуснат същия ден.
Стандартни | 3-5 работни дни * | 4.95 лв. * Поръчките трябва да бъдат направени до 12:00, за да напуснат същия ден
Експресни | На следващия работен ден * | 7.95 лв. * Поръчките трябва да бъдат направени до 12:00, за да напуснат същия ден

Вашето щастие е наш приоритет. Въпреки че се надяваме, че сте доволни от поръчката си, ако не сте напълно доволни от олучените продукти, ще се радваме да приемем обратно нашите продукти, и да Ви възвърнем сумата, която сте платили. Моля, обърнете внимание, че всички разходи за връщане са отговорността на клиента. Ако вашият артикул е дефектен (т.е. получен повреден или с производствена повреда), моля, свържете се с sales(at)babyboutique.bg
Всички артикули трябва да бъдат върнати в ново, неработено и неизползвано състояние, като оригиналните етикети все още са прикрепени в рамките на 14 работни дни от получаването им. Всички обувки трябва да бъдат изпробвани върху килим, докато не сте сигурни, че ги пазите. Бебешки Бутик Пух няма да приема връщания на неизправни продукти, които са били износени, използвани и / или с премахнати етикети за дрехи. В такива случаи клиентът ще бъде информиран и стоката (ите) ще бъде върната на клиента.
Моля, обърнете внимание: ВСИЧКИ аксесоари за коса, шапки, спално бельо, чорапогащи и чорапи са КРАЙНИ ПРОДАЖБИ по хигиенни причини.
Моля, върнете вашите артикули, като попълните формуляра за връщане във вашия колет и моля, изпратете обратно продукта / ите в подходяща опаковка, за да сте сигурни, че няма да се повреди при транспортиране.
Силно Ви съветваме да използвате пощенска услуга, която изисква подпис, за да върнете пратката, тъй като не можем да възстановим сумите за загубени поръчки. Моля, запазете и вашето доказателство за пощенски разходи, докато не потвърдим, че сме получили стоката.
След като артикулът бъде одобрен за връщане и възстановяване, ще кредитираме дебитната / кредитната карта на първоначалния купувач за платената сума минус пощенските разходи, освен ако артикулът не е дефектен.

След като артикулът бъде одобрен за връщане и възстановяване, ще кредитираме дебитната / кредитната карта на първоначалния купувач за платената сума минус пощенските разходи, освен ако артикулът не е дефектен.

МОЛЯ, ИЗПРАЩАЙТЕ ВРЪЩАНИЯ НА:
ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ
Бебшки Бутик Пух
Ул. Стефан Пешев №84
Град Севлиево
Пк. 5400

За пълни и допълнителни условия, моля запознайте се с нашите общи условия.

Размяна
За съжаление, в този момент не можем да предложим размяна. Ако искате да обмените артикул, моля върнете оригиналния артикул и направете поръчка за артикула, за който искате да го разменяте.
Как ще бъде доставена моят колет?
Бебешки Бутик Пух използва реномирани куриери, за да доставя поръчки.

Ако не сте избрали алтернативна дата или опция за доставка преди да се опитате да доставим, ние автоматично ще поискаме вашата пратка да бъде доставена на следващия работен ден.

Данъци и такси върху продажбите
Всички поръчки се изпращат неплатени мита, поради което поръчките, изпратени извън ЕС, могат да бъдат облагани с данъци и / или мита. Тази цена е отговорност на клиента и се заплаща при получаване на стоки. Моля, проверете местните митнически данъци и мита, тъй като митата трябва да бъдат платени преди освобождаването на стоките.


Мога ли да изменя поръчката си?
След като поръчката ви бъде направена, ние не можем да променим вашата поръчка. Ако искате да промените поръчката си, ще трябва да отмените поръчката си и да направите нова.


Мога ли да откажа поръчката си?
Ако вашата поръчка не е изпратена от склада, можем да анулираме и да върнем платената сума. Ако е изпратена, ще трябва да изпратите поръчката обратно в нашия склад, за да получите пълно възстановяване.

Съдържанието на тази страница не може да бъде копирано и е обект на авторски права.